skip to Main Content
Polaroid head

Tore var 17 år när han började på Konstindustriella dagskolan (Konstfack) hösten 1955. Han gjorde värnplikten på I1 1957-58 och fortsatte sin utbildning på Valand i Göteborg 1958 -62.1964 var han tillbaka i Stockholm efter en skilsmässa, bodde i Råsunda och hade 1965 sin debututställning på Lilla Galleriet vid Brunkenbergstorg med recensioner i såväl DN. som SvD, Aftonbladet och Expressen. En utställningsturné !967 började i Stockholm, fortsatte i Göteborg och Malmö för att sammanfattas på ”Kritikernas val” i Lunds konsthall januari 1968. I hans arbetslokal i Hagalund hade då embryot till vad som skulle bli Gunder Hägg/BLÅ TÅGET börjat repetera – samma Hagalund erbjöd motiv på hans strövtåg med den då nyuppfunna polaroidkameran. Rivningarna hade börjat och pågick successivt.

Den nu utgivna boken med bilder från detta fjärran 60-tal innehåller också minnesuppsatser och en CD med några tidiga sånger i nyinspelning.

Boken Polaroid i Hagalund med CD kostar 290 kr inkl frakt. Beställ via länken nedan.

Polaroid i Hagalund – Tore Berger
Läs mer om ”Polaroid i Hagalund” på Tores egen hemsida  www.toreberger.se,  där kan du också följa andra delar av hans produktion.

Polaroid1
Polaroid4
Polaroid5
Polaroid6

BOKBESTÄLLNING

Polaroid i Hagalund
1 500 kr

Priset gäller försäljning i Sverige och inkluderar moms och frakt.
Beställningen betalas med bifogad faktura inom 10 dagar.

    Mall kasse 2

    Beställningar från Norge hänvisar vi till vår generalagent www.orsajarn.se

    Beställningar från Danmark hänvisar vi till vår generalagent www.smedjeriet.dk

    Försäljning till övriga länder beror på vilket land det gäller. Mejla info@ninor.se för särskild behandling.

    Back To Top