skip to Main Content
Jag Arbetar Ivrigt1
Jag Arbetar Ivrigt1
Jag Arbetar Ivrigt2
Jag Arbetar Ivrigt3
Jag Arbetar Ivrigt1Jag Arbetar Ivrigt2Jag Arbetar Ivrigt3

Det är svårt att ge en någorlunda rättvis bild av en egen lyrikbok. Jag låter därför Bibliotekstjänsts recension utgöra hela presentationen:

”Karl-Gunnar Norén är verksam som folkhögskollärare. Han har tidigare medverkat i den fina handboken Järnsmidesboken (1998) samt publicerat ett par böcker och småskrifter inom ämnesområdena pedagogik och afrikansk apartheid. Diktsamlingen Jag arbetar ivrigt med min hälsa är Noréns skönlitterära debut. Boken består av drygt tjugo dikter varav några i fri sonettform. I sitt motivval cirklar gärna författaren kring en slags identitetsproblematik. Diktjaget söker en mening och autentiska möten: Vaknar upp ur drömmen: allt är borta

/bara känslan hänger envist kvar/ sammanhanget fladdrade iväg, har/ försvunnit, och jag kom återigen till korta… Infogade i boken finns en serie svart-vita foton. Det är svårt att bli riktigt engagerad av dessa talspråksmässiga och ganska konventionella dikter. Det enkla formspråket fungerar bäst när författaren öppet och ogenerat skojar med sitt allvar och estetiska ambitioner.”

Mikael Wallin

BOKBESTÄLLNING

Jag arbetar ivrigt med min hälsa – dikter, bilder.
40 kr
Priset gäller försäljning i Sverige och inkluderar moms och frakt.
Beställningen betalas med bifogad faktura inom 10 dagar.

    Mall kasse 2

    Beställningar från Norge hänvisar vi till vår generalagent www.orsajarn.se

    Beställningar från Danmark hänvisar vi till vår generalagent www.smedjeriet.dk

    Försäljning till övriga länder beror på vilket land det gäller. Mejla info@ninor.se för särskild behandling.

    Back To Top