skip to Main Content
P12
P12
P11
P10
P9
P8
P7
P6
P5
P4
P3
P2
P1
P12P11P10P9P8P7P6P5P4P3P2P1

Kära crowfundare!


Crowdfundingen nådde inte målet
och det drogs inga pengar från ditt konto den 17 december. Kanske undrar du hur det går med publiceringen och de böcker du skulle fått efter att du stött mitt projekt. Jo, Polarmuseet, Polar Quest och Woolpower gjorde förköp som räddade den ekonomiska situationen. Nu blir det bokrelease! I Gränna!

Ja, jag vet att Gränna ligger väldigt långt bort, och förresten är du säkert upptagen den 24 mars. Men jag vill ändå att du får en inbjudan till releasen av min bok Polarfararnas kläder på liv och död. Releasen sker på den i Sverige centrala platsen för polarfärder och mycket nära till bokens kapitel som behandlar frågan om hur Andréexpeditionens tre deltagare var klädda. I anslutningen till releasen visar Polarcenter persedlar som normalt inte är allmänt tillgängliga. Museichefen har också lovat visa den nya delen av museet som ännu ej är tillgänglig.

Du är varmt välkommen till Polarcenter i Grenna lördagen den 24 mars 2008 kl 14–16.

(men det blir fler tillfällen, planer finns bl a om en presentation på Rönells antikvariat, jag har din adress och återkommer om de blir av)

Om du vill du beställa en eller flera böcker i enlighet med din pledge går det bra. Mejla  mig och ange hur många du önskar, och till vilken adress jag ska sända. Några av er önskade flera böckerför att kunna ge bort. Priset är 250 kr/bok inklusive moms och frakt. Ingen förskottsbetalnimng, faktura ligger i försändelsen. I handeln kostar boken garanterat mer. Upplagan kommer garanterat att ta slut, osäkert när.

Varmt tack till dig som ville ställa upp för mitt bokprojekt!

/ Karl-Gunnar

BOKBESTÄLLNING

Polarfararnas kläder på liv och död
275 kr

Priset gäller försäljning i Sverige och inkluderar moms och frakt.
Beställningen betalas med bifogad faktura inom 10 dagar.

    Mall kasse 2

    Beställningar från Norge hänvisar vi till vår generalagent www.orsajarn.se

    Beställningar från Danmark hänvisar vi till vår generalagent www.smedjeriet.dk

    Försäljning till övriga länder beror på vilket land det gäller. Mejla info@ninor.se för särskild behandling.

    Back To Top