Det är svårt att ge en någorlunda rättvis bild av en egen lyrikbok. Jag låter därför Bibliotekstjänsts recension utgöra hela presentationen:

”Karl-Gunnar Norén är verksam som folkhögskollärare. Han har tidigare medverkat i den fina handboken Järnsmidesboken (1998) samt publicerat ett par böcker och småskrifter inom ämnesområdena pedagogik och afrikansk apartheid. Diktsamlingen Jag arbetar ivrigt med min hälsa är Noréns skönlitterära debut. Boken består av drygt tjugo dikter varav några i fri sonettform. I sitt motivval cirklar gärna författaren kring en slags identitetsproblematik. Diktjaget söker en mening och autentiska möten: Vaknar upp ur drömmen: allt är borta

/bara känslan hänger envist kvar/ sammanhanget fladdrade iväg, har/ försvunnit, och jag kom återigen till korta… Infogade i boken finns en serie svart-vita foton. Det är svårt att bli riktigt engagerad av dessa talspråksmässiga och ganska konventionella dikter. Det enkla formspråket fungerar bäst när författaren öppet och ogenerat skojar med sitt allvar och estetiska ambitioner.”

Mikael Wallin

B O K B E S T Ä L L N I N G

Jag arbetar ivrigt med min hälsa
40 kr
Priset gäller försäljning i Sverige och inkluderar moms och frakt. Beställningen betalas med bifogad faktura inom 10 dagar.

Fyll i och skicka

Namn

Mejladress

Postadress

Antal böcker